Morten Nørrehus Logo
Ring +45 20 85 36 93
Header Background

Services

Jeg arbejdet med lidt af hvert gennem årene.
Men jeg laver kun det jeg er god til

WordPress

WordPress er standardløsningen for rigtig mange hjemmesider i dag. Det er et CMS, som for mig giver de bedste muligheder for at redigere og arbejde med indholdet.

Som WordPress-udvikler bruger jeg WordPress' egen Gutenberg blok-redigeringsværktøj. Det gør båden hjemmesiden hurtigt, nem at redigere og tilpasset lige præcis dit behov. Det vil sige, at der er intet ekstra fyld som du ikke bruger. Det synes jeg giver en god oplevelse som alle kan håndtere.

Webshops

Shopify

Shopify er helt klar et af de nemmeste og ligetil måder, at lave en webshop på. Jeg laver webshops baseret på et allerede eksisterende Shopify-tema, eller som fuld custom Shopify-tema. Det gør, at jeg altid kan levere inden for netop dit budget og ambititoner.

WooCommerce

WooCommerce er webshop-systemet uden begrænsninger. Det er bygget på WordPress, hvilket gør det det perfekte system, til de webshops som har brug for unikke features eller bestemte kunderejser.

Med WooCommerce er der ingen begrænsinger i omfanget eller størrelsen af din webshop.

Frontend

React / Next.js

React og Next.js er en af de moderne teknologier, der udnytter server-side rendering til, at skabe skalerbare og super hurtige websites.

Websitet kan enten laves som en statisk side, eller med et CMS bag somPayloadCMS

Backend

Node.js

Jeg har specialiseret mig i Node.js som backend til webapplikationer. Node.js er letvægt, nemt at sætte op og kan vokse i takt med din forretning.

React / Next.js og Node.js en virkelig kraftfuld kombinbation, der kan klare de fleste behov.

SEO

On-site SEO

Jeg optimerer altid den tekniske SEO på mine sider, så den er klar til at blive fundet af Google. Den tekniske SEO omfatter blandt andet optimering af billeder, metabeskrivelser, Google Schema.

Andet

Andre teknologier jeg arbejder med

PHP, Liquid, jQuery, Nginx, Git, MySQL, Postgres, Linux, Apache, TailwindCSS, Typescript

Morten Nørrehus © 2024